Dette produkt er lagt i din kurv
Fortsæt shopping
Gå til kassen
Posterland

Nyhedsbrev fra Posterland
Afmeld
Der er ingen varer i indkøbskurven.
Gå til kassen
rss RSS             

action

Åbningstider:
Mandag-Torsdag 9.30-18.00
Fredag 9.30-19.00
Lørdag 9.30-17.00
action
cancer
Posterland 4 ugers fuld returret
Posterland København

Posterland, Gothersgade, København

Adresse:

Posterland
Gothersgade 45
1123 København K.

Tlf.: 33 11 28 21
Fax.: 33 32 05 72

Åbningstider:
Mandag – torsdag 9:30 – 18:00
Fredag 9:30 – 19:00
Lørdag 9:30 – 17:00
Søndag lukket

Velkommen i Posterland 1 på Gothersgade - Speciale: Kunst, foto, ungdomsplakater og indramning
Posterland København ligger tæt på Kongens Nytorv - lige Ved Kongens Have. Hver dag besøges butikken af mange forskellige mennesker og nationaliteter, som alle er interesserede i klassisk og moderne kunst.

Udvalg
Butikken er fordelt på to etager, hvor størstedelen af Posterlands flere end 50.000 titler præsenteres. I stuen finder du fotografier, plakater og vintagekunst, mens 1. salen er reserveret til de yngre plakatkøbere, så her kan du finde sportsplakater, filmplakater, musikplakater og meget andet. Og finder du ikke det du søger, så vil vores personale med glæde hjælpe. Vi kan skaffe det meste.

Indramning
Udover plakater tilbyder Posterland også indramning og gode råd om ophængning af dine plakater. Du kan vælge mellem mere end 150 rammetyper, og vi indrammer din plakat på eget værksted efter højeste standard.

Transport
Butikken ligger i gå-afstand fra Kongens Nytorv og Nørreport Station. Det er muligt at parkere i mange af de små sidegader, og der er desuden et parkeringshus på Adelgade, der støder på Gothersgade lige før Posterland.Det er også nemt at komme til Posterland med offentlig transport, da vi ligger tæt på Kongens Nytorv Metrostation og Nørreport Station. Ved afhentning og indlevering er det tilladt I kortere tid at holde foran butikken på Christian IX's Gade.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. L?s Mere >>
Ok