Dette produkt er lagt i din kurv
Fortsæt shopping
Gå til kassen
Posterland

Nyhedsbrev fra Posterland
Afmeld
Der er ingen varer i indkøbskurven.
Gå til kassen
rss RSS             

action

Åbningstider:
Mandag-Torsdag 9.30-18.00
Fredag 9.30-19.00
Lørdag 9.30-17.00
action
cancer
Posterland 4 ugers fuld returret
Indramning

Indramning af plakater

Posterland har eget rammeværksted, der laver de fleste former for indramninger. I vores butikker i København og Aalborg er der et bredt udvalg af metal- og trærammer, imens vores hjemmeside udbyder den mest populære del af dette udvalg. Posterland leverer selvfølgelig både rammer til vores egne plakater, men også tomme rammer til dine egne personlige billeder.

Bestil billig indramning her                              Få rammer på specialmål

 

Hvad er rammerne lavet af?

Selve rammerne er lavet enten i aluminium fra danske leverandører eller kvalitetstræ importeret fra Italien og Frankrig. Rammerne bliver samlet på vores egne værksteder i København og Aalborg. I Posterland får du aldrig masseproducerede, kinesiske rammer, men kun den højeste standard, der har været udsat for grundig kvalitetskontrol.

Glas til indramning


Ved køb i vores butikker, har du frit valg imellem 3 forskellige typer glas:

  • Almindeligt glas
  • Refleksfrit glas
  • Plexiglas


Almindeligt glas er standard i vores butikker, og er også den billigste løsning. Posterland benytter sig som udgangspunkt af 2 millimeter glas.

Refleksfrit glas er en smule dyrere og anbefales kun, hvis indramningen skal hænge et sted, hvor den er udsat for direkte sollys. Vi gør opmærksom på, at refleksfrit glas tager op til 30% af farven i billedet, og at motivet kan komme til at fremstå en smule mat.

Plexiglas er rent plastic og koster det samme som refleksfrit glas. Plexiglas bruges typisk, hvis billedet skal hænge et sted, hvor der er risiko for, at glasset går i stykker - f.eks. på børneværelset eller på institutioner. Plexiglas er meget lettere end almindeligt glas og benyttes derfor ofte i meget store indramninger. Ulempen ved plexiglas er dog, at overfladen er følsom over for ridser.

Plexiglas er standard ved bestilling af indramning i vores webbutik
, da risikoen for, at billedet går i stykker under transporten er meget mindre. Desuden er den mindre vægt med til at holde dine fragtomkostninger nede. Hvis du ønsker at få andet end plexiglas i din indramning, skal du ikke tøve med at kontakte os - så finder vi ud af en løsning, der er tilfredsstillende for dig.

Hvis du har været uheldig og har smadret glasset i en af dine rammer, er det også muligt at købe løse glasstykker hos os. Kontakt os nærmere for priser.


Opklæbning af plakater

Mange mennesker har oplevet, at en plakat med tiden er begyndt at krølle bag glasset i dens ramme. Dette skyldes typisk en kombination af fugt, sollys og papirets tykkelse og vægt. Derfor anbefaler Posterland, at billeder med en omkreds på mere end 2,5 meter bliver klæbet op på en 3 millimeter masonitplade, da dette stabiliserer og fremtidssikrer plakaten. Som kunde skal man og være opmærksom på, at plakaten ikke efterfølgende kan tages af pladen. Posterland kan på eget værksted laver opklæbninger op til 120 x 160 centimeter til fordelagtige priser. Ønsker man opklæbning af større billeder, foregår det hos en ekstern leverandør, og vi gør opmærksom på, at prisen bliver væsentligt dyrere.

Det er også muligt at få opklæbet sit billede uden ramme som et billigere alternativ. Det er i den forbindelse muligt at få sat et ophæng bag på pladen, så den nemt kan hænges op på væggen.


Passepartout til rammer

Passepartout er et kraftigt stykke karton med et udskåret felt med plads til dit billede. Passepartoutet er med til at give en dybdefølelse til din indramning, og mange kunder synes, at passepartouet er prikken over i’et i forhold til deres indramning. Et passepartout kan f.eks. også bruges, hvis man har en for stor ramme til et mindre billede eller vil have flere små motiver i den samme ramme. Posterland fører passepartout i farverne sort og hvid. Det er ikke muligt som standard at bestille billeder med passepartout her på siden, men kontakt os, hvis dette er et ønske. 


Laminering af plakater

Posterland tilbyder laminering af dine plakater op til 100 x 200 centimeter. Dette kan både gøres løst, så plakaten kan rulles eller i kombination med en opklæbning. Lamineringen er f.eks. effektiv til plakater, der skal hænge på et badeværelse, da det beskytter mod fugt. Samtidig er laminering nem at rengøre uden at beskadige billedet, da den kan tørres af med en fugtig klud. Laminering koster 450 kr. per kvadratmeter. Det vil sige, at en plakat på 60 x 80 centimeter koster 216kr.


Opspænding af lærred

Posterland kan også opspænde et lærred på en blændramme. Dette koster 145 kr. per løbende meter. Samtidig giver det mulighed for at få sat sit lærred i en svæveramme for at give den ekstra finish til billedet. Hvis billedet er større end 70x100 koster det 280 kr. per løbende meter.


Plakatlister

Plakatlister er det billige alternativ til at sætte dit billede i ramme. De fås både i en plasticliste og en aluminiumsliste. Disse benyttes ofte på børneværelset, hvor plakaterne alligevel blive skiftet ud en gang imellem.  

Har du specielle ønsker, der ikke er dækket ind ovenfor, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid villige til at komme med et bud på en løsning.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. L?s Mere >>
Ok